LAR i Sdr. Hygum

Etape 2 starter snart

Der afholdes informationsmøde vedrørende etape 2 torsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 til 20.30 i Sdr. Hygum Forsamlingshus.

Se invitation til informationsmøde her.

 

LÆS VORES FOLDER OM LAR I SDR. HYGUM HER - åbner i nyt vindue.

 

SPØRGSMÅL OG SVAR FRA BORGERMØDE - åbner i nyt vindue.

 

Hvor:

Sdr. Hygum 

 

Hvorfor:

Renseanlægget i Sdr. Hygum lever ikke op til fremtidens krav, derfor skal spildevandet fra Sdr.Hygum fremover pumpes til Rødding Renseanlæg. En del af de eksisterende kloakledninger i Sdr. Hygum trænger desuden til fornyelse.

I forbindelse med projektet har kunder i Sdr. Hygum haft mulighed for, at vælge om de vil håndtere regnvandet på egen grund, og derved få 24.000 kr. tilbage - 80 % har indtil nu sagt ja tak.

 

Hvornår:

Arbejdet vil foregå fra 12. september og frem til jul 2016 for etape 1. Etape 2 forventes afsluttet 2018.

 

80% af kunderne i Sdr. Hygum har sagt JA TAK til selv, at håndtere regnvandet på egen grund. Kloakledninger i byen saneres, og der vil være gravearbejde i enkelte veje.

 

Hvem (ansvarlig):

Vejen Forsyning, Projektleder Carsten Sundbæk, tlf.:76 32 66 19.

 

Status på projektet:

 

Dato og aktivitet:

 

12. september 2016:    

Entreprenøren er Henning Have A/S. Arbejdet starter i den vestlig del af Sdr. Hygum på Ribevej og fortsætter mod øst. Der vil i forbindelse med arbejdet blive trafikregulering med lyssignal, så der kan forekomme en lille tidsforsinkelse ved din kørsel igennem Sdr. Hygum by. Regnvandsbassinet i byens vest ende er det der først etableres.

 

11. oktober 2016:

Regnvandsbassinet ved byporten med vest er etableret. Arbejdet med ledningerne er i fuld gang og der er nedgravet ca. 340 m ledninger. På grund af gravearbejdet er der enkelte trafikgener gennem byen.