Skoletjenesten

Vi samarbejder meget gerne med skolerne og har i sat vand eller spildevand på skoleskemaet, stiller vi gerne vores viden til rådighed.

 

I Skoletjenesten arbejder vi med formidling af vand og spildevand. Vores skoletjeneste er skræddersyet til at understøtte den åbne skole, så eleverne kan koble teorien fra klasselokalet til virkelighedens praksis. Besøget ved os er undervisning i autentiske rammer og samtidit et virksomhedsbesøg.

Eleverne ser, hvor vandet i vandhanen stammer fra eller hvor spildevandet fra toilettet ender. De oplever et autentisk rum med industrianlæg, og møder fagpersoner.

Vi arbejder aktivt på at differentiere undervisningen, så den passer til de enkelte elever og klassetrin. For at få størst muligt ud af skoletjenesten anbefaler vi, at eleverne har arbejdet med emnet på forhånd.

 

Vi har udarbejdet undervisningsmaterialer, hvor eleverne kan følge Vandvittige Victor´s tur i vandkredsløbet. Materialet er udarbejdet til de forskellige klassetrin, og kan bruges i klasseundervisningen:

 

Indskoling - Vand er kroppens benzin

Mellemtrinnet - Vandets evige karruseltur

Udskoling - Verdensmål om vand

 

Du finder dem i menuen til venstre.