Danmarks Bedste Arbejdsplads

Vi blev nr. 5 Danmarks Bedste Arbejdsplads 2017 i kategorien "Mindre Arbejdspladser med 20 - 49 medarbejdere". Det er vi rigtig stolte af, men det er bestemt heller ikke en tilfældighed - vi har arbejdet målrettet derefter. 

 

Vi er en virksomhed, hvor der er en rød tråd i alt hvad virksomheden siger og gør. For at sikre dette samles hele virksomheden én gang om året for at drøfte forskellige temaer herunder ”Den Røde Tråd”, som er en fortælling om sammenhængen mellem strategi, målsætning, værdier, GUS-samtaler, teamudvikling mm.  For virkelig at massere den røde tråd ind i medarbejdernes bevidsthed, har alle medarbejdere bogstaveligt talt været viklet ind i en rød tråd. Den røde tråd blev til sidst klippet over i små stykker, så alle kunne hænge et stykke rød tråd op på deres arbejdsplads. Mistes tråden efterfølgende, er det ledelsens opgave at ”udlevere” en ny, så det sikres, at sammenhængen genoprettes på ny.

 

Vi har stadig den røde tråd og vil arbejde på, at komme længere op på listen.

Se vores Kulturprofil her

Læs mere om Danmarks Bedste Arbejdspladser

 

 

Læs mere om Vejen Forsyning som arbejdsplads herunder.

Vejen Forsyning som arbejdsplads

Vi er en virksomhed med fælles kultur og fælles værdier, der er skabt i fællesskab mellem ledelsen og medarbejderne.

 

Vi vægter højt, at alle medarbejder har størst mulig ansvar og medindflydelse. Der er ligeledes gode muligheder for løbende, at udvikle sig fagligt i form af kurser og efteruddannelse m.v.

 

Du er sikret gode arbejdsforhold; gode fysiske rammer, god løn- og ansættelsesforhold, personalegoder, sundhedsforsikring og en god pensionsordning.

 

Alle nye medarbejdere gennemgår et introduktionsforløb, hvor der gives et godt indblik i virksomheden.

 

Klik på en medarbejder og læs mere om, hvordan det er at være ansat ved Vejen Forsyning:

 

 

Rikke Høegh Jensen, Teknisk Designer >>

Thomas La Cour Deela, Driftstekniker >>

Pia Fey, Laborant >>

 


Send os en uopfordret ansøgning

Vi gør alt hvad vi kan for, at holde på vore medarbejdere, men indimellem har vi alligevel brug for nye medarbejdere. Måske er det dig vi mangler. Du er altid velkommen til, at sende os en uopfordret ansøgning. Send ansøgningen og CV til HR@vejenforsyning.dk Mærk ansøgningen "uopfordret ansøging" i emnefeltet. Vi behandler selvfølgelig alle henvendelser fortroligt. Ansøgningen gemmes i 6 måneder.